Biorezonanses diagnostika

Biorezonanses diagnostika mūsdienās ir viena no informatīvākajām un drošākajām metodēm kompleksai organisma izpētei. Mūsu centrā biorezonanses diagnostiku veic ar sertificētu Life Expert 3.0 ierīci.

Metodes pamatā ir teorija, ka dzīvo organismu šūnas izstaro vidē elektromagnētiskos viļņus, kuriem raksturīga noteikta unikāla svārstību frekvence. Ja rodas patoloģija, šo svārstību frekvence mainās.

Lai noteiktu patoloģiju organismā un slimības pamatcēloni, tiek mērītas elektromagnētiskās vibrācijas, ko izstaro noteikti orgāni. Šos datus nolasa sensori, un rezultāti tiek izmantoti, lai izveidotu diagrammas un grafikus, kurus ārsts analizē, izmantojot īpašu programmatūru.

Diagramma skaidri parāda 47 orgānu un 9 ogānu sistēmu funkcionālo stāvokli. Turklāt tiek analizēta parazītu slodze uz organismu, izmeklēts vitamīnu un mikroelementu trūkums, analizēti funkcionālie traucējumi dažādās mugurkaula daļās.

Tādējādi ārsts pārbauda iekšējo orgānu, sistēmu, šūnu un organisma audu funkcionālo stāvokli, kā arī analizē enerģētiskos un citus traucējumus.  Pamatojoties uz pētījuma rezultātiem, ārsts izdara secinājumus.

Biorezonanses diagnostiku veic gan pieaugušajiem, gan bērniem. Diagnostika ir pilnīgi nesāpīga.

VASARAS ĪPAŠAIS PIEDĀVĀJUMS!!! Biorezonanses diagnostika Life Expert 3.0 + ģimenes ārsta konsultācija līdz 31. augustam tikai par 50 Eur (60 min)

Ģimenes ārste Gaļina Vvedenska sniegs detalizētus paskaidrojumus un ieteikumus, pamatojoties uz diagnostikas rezultātiem. Jūs saņemsiet pilnu atskaiti, tiks sastādītas individuālas veselības korekcijas programmas.

Kā sagatavoties biorezonanses diagnostikai?

Ieteicams 1-2 stundas pirms procedūras atturēties no ēšanas, nelietot alkoholu, kafiju un stipru tēju.

Pieteikties pa tel. 28452835

Biorezonanses diagnostika
Scroll to top