ADATU TERAPIJA SVARA SAMAZINĀŠANAI

Adatu terapija ir drošākais un tajā pašā laikā efektīvākais veids, kā veiksmīgi zaudēt svaru. Pacientam nav nepieciešams sevi nogurdināt ar nodarbībām sporta zālē, ievērot stingras diētas, izmantot plastikas ķirurga pakalpojumus vai lietot dārgas zāles.

Terapija ir vērsta uz nervu sistēmas impulsu koriģēšanu, kas tiek nosūtīti uz ķermeņa orgāniem un funkcionālajām sistēmām. Par klasisko ārstēšanas metodi tiek uzskatīta akupunktūra, kas notiek vairākās sesijās, kuru skaitu ārsts izvēlas individuāli, atkarībā no aptaukošanās stadijas. Šajā gadījumā adatas tiek uzstādītas īpašos punktos, kas ir atbildīgi par gremošanas orgānu, nieru un aknu darbību. Pateicoties terapijai, šo orgānu darbs atgriežas normālā stāvoklī, kā rezultātā samazinās apetīte un pamazām izzūd hronisks izsalkums, normalizējas centrālās un veģetatīvās nervu sistēmas darbs.

METODES GALVENĀS PRIEKŠROCĪBAS

• augsta efektivitāte apvienojumā ar maigu iedarbību: pateicoties adatu iedarbībai organismā, tiek uzsākts un aktivizēts lipolīzes process, savukārt liekie kilogrami pamazām izzudīs;

• nav blakusparādību: ar akupunktūru svara zudums notiek pakāpeniski, tāpēc pacients neizjūt nekādu stresu. Procedūra ir pilnīgi droša veselībai, labvēlīgi ietekmējot visu ķermeni kopumā;

• psiholoģiskais komforts: terapija ir nesāpīga un neprasa fizisku piepūli. Veicina relaksāciju, uzlabo vispārējo stāvokli un veicina endorfīnu – “prieka” hormonu, kas paaugstina garastāvokli, ražošanu.

• minimālais ierobežojumu saraksts: akupunktūra svara zaudēšanai ir kontrindicēta infekcijas un onkoloģisko slimību gadījumā.

Procedūru veic sertificēts akupunktūras ārsts ar vairāk nekā divdesmit gadu pieredzi Dmitrijs Poļaks.

Primāra konsultācija (60 min) – 47 Eur.

Atkārtota konsultācija (30 min) – 27 Eur.

Pieraksts pa tālruni 28452835 vai www.piearsta.lv

ADATU TERAPIJA SVARA SAMAZINĀŠANAI
Scroll to top